Lockerud/Mariestad - Balrog

Första delen av helgen är avklarad och man mår väl ungefär som att man sålt smöret och tappat pengarna. Balrog kom till våran busch med landslagshjältarna Hermine Dahlerus, Emelie Lindström, Lisah Samuelsson och Helga Karlsson i spetsen utrustade med pansar och svärd med förhoppning om att krossa vår by. Vår förhoppning var att vända på kakan, visa att allt är möjligt, trycka upp vår laginsats i Stockholm och skrämma skiten ur "demonerna från botkyrka".

I första perioden visade sig kampen bli jämn och vi hade både ett och tio lägen att trycka in bollen, men misslyckas med samtliga försök. Istället kliver Dahlerus fram i spel 4 mot 5 och dunkar distinkt in bollen bakom en hjälplös Stina. Inte ens minuten senare anfaller demonerna igen, då i en fast situation och vi står som holkar. 0-2 och pausvila. Uppförsbacke för oss men vi är ändå hoppfulla och beslutar om att ge det lilla extra, mera koncentration och fortsätta tugga på.
Jag önskar att något typ av orakel eller obestridd guru kunde tala om för mig hur matchbilden artade sig nästkommande perioder, vad som hände och varför vi gör som vi gjorde. Min hjärna är bara en enda sönderkokt gröt med för mycket salt och två domare som blåser i en pipa. Men en sak är säker; vår övernskommelse var helt klart bruten, om inte hade vi vunnit den här matchen.

När tuppen galer imorgon är detta inkasserat och vi ska återigen sätta på oss vår krigsutrusting. Endre IF från Gotland har nyss ankommit till Hotell Victoria, från att ha torskat i Göteborg mot Pixbo ,och imorgon ska fastlandet ta an ön i en efterlängtad duell. 
Hur julen kommer bli för medlemarna i familjen Didriksson, avgörs imorgon.
Matchstart 13.00, jag uppmanar er att skjuta julstöket åt sidan, dra på er support-tröjan och stå upp för Lockerud, för nu JÄVLAR KÖR VI!


Lockerud/Mariestad vs. Endre, det var ett tag sen sist, men nu ses vi igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0