456 timmar

Det är ca 456 timmar sedan våran senaste match tog sin start. X antal träningar och låt-mig-dö upplevelser senare så är återigen dags. Bussen styr mot Falun. Googlar man Falun så får man 6 800 000 träffar mot Mariestads 1 030 000. Då vet ni va vi har att möta... Förra årets finallag som för tillfället ligger på en tredje plats i tabellen. Det kommer inte att bli lätt, som att palla päron mitt på ljusa dagen under släktträff med hundar och allt va det innebär. Men vi har ingenting att förlora.

Söndagens match är mot Mora med 51 200 000 träffar på google. Här snackar vi David vs Goliat. Även tabellen talar klarspråk. Mora med gladinnebandy leder serien med endast 1 förlust och 1 oavgjord i bagaget. Våra tidigare möten under försäsongen var jämna. Men nu är det seriespel. Då är allting annorlunda. Men vi är inte laget som ger sig utan fight.

Vi har visat att vi kan bara vi vill, men då gäller det att vara med från början och inte sitta kvar i bussen och dividera om Andra sidan häcken" ska ses med svensk eller engelsk tal. Så till helgen är det bara en sak som gäller. Blod, svett och tårar.

Träningarna under "ledigheten" har inte varit en dans på rosor. Tvärtom. Fysteamet har kört hårt med oss, ledarstaben ännu hårdare. Skinkorna har blivit fastare för att tåla ännu hårdare rövtacklingar. Flåset har fått bekänna färg. Hela kroppen och knoppen fick en deja vu upplevelse och trodde att det var sommar igen. Smärta är vårt mellannamn.


Det är synd att vi inte innehar en floskelbok. För vår käre Alexandra Larm spottar ut floskler hela tiden. Det skulle i och för sig behövas anställa någon på heltid för att hänga med. Enligt henne själv så säger hon bara va alla andra tänker och inte vågar säga. Oh my....

Duracellkaninerna har varit lugna i veckan som gått. Igår reagerade vi på att det varit så lugnt på träningarna. Kan vara för att kanin 2 är hemma och kurerar sig efter förkylning. (hoppas du blir frisk snart).

 Kakan hade som sagt inte svininfluensan. Tur för henne med tanke på grisfarmen.

"de som vinner dagens 2 mål slipper trapporna!" Kottens försök att hetsa oss till vinst på träningarna fungerar inte. För i slutändan springer alla som små gaseller i trapporna. Men vinna vill alla ändå. Det har Kjellis fått erfara otal gånger. När det är 20 segertörstande brudar och poängräkningen inte stämmer, då blir det livat. Kjellis har inte haft den uppgiften på några träningar nu.

Nu har jag genomfört min premiär här på bloggen.

Jag bugar och tackar för den här gången.

#19 från det äldre gardet.


Kommentarer
Postat av: Virre

Så kul att läsa!

2009-11-21 @ 20:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0