Sötsur vecka.

Man kunde långt in på förra veckan fortfarande avsmaka segerns sötma, efter att ha vänt upp och ner på hela innebandyvärlden och piskat dåvarande serieledare KAIS Mora. Vinsten var en dröm som blev sann, något som i andras ögon betraktades som en omöjlighet, därav vi insåg möjligheten, tog den och piskade varje liten kotte med den och vår stolthet. Det var IN YOUR FACE och ändlös glädje.

Men efter helgens bravader bytte sötman skepnad och blev istället en kniv i ryggen och sedan tonvis med salt i såret. Rönnby är ett sjuhelsikes vasst lag med profiler som är otroligt knivskarpa, det ska man verkligen inte sticka under stolen med. Men vi hade nog alla förväntats oss att stå upp bra mycket bättre än vad vi gjorde. Till en början kändes matchen helt OK, men i tredje perioden när målkalaset började, inträdde domino-effekten och slutresultatet visade smärtsamma, hatade 1-11. Varje individ har klandrat sig själv, vi har bitit oss i armen, dragit alla möjliga kombinationer av f-ordet,k-ordet och h-ordet, analyserat,skrkit, gråtit, låst in oss och idag är det tisdag och då är det nog. Nog om den matchen och blicken framåt och uppåt. Nu väntas ett überlångt match uppehåll för att lämna tid och rum åt innebandy-vm och tiden där i mellan tar vi vara på, på absolut bästa sätt.

Efter gårdagens matchanalys var det dags för guldtrion Kaj, Stefan och björn, som går under namnet fysteamet, att hålla itrådarna. Det var återigen dags att köra igenom fysprofilen, som är en rad av olika tester, för att se hur våra snärta bodies utvecklats under diverse fyspass. Och för att sedan jämföra med de resultat vi presterade innan säsongen. Det bör tilläggas att dessa grabbar också vill följa med i utveckling och har dragit igång en blogg, tummen upp säger vi! Läs om våra pass och betrakta exklusiva bilder här→http://blogg.fysteamet.se/#home

Att träning ger färdighet fick dom flesta bekräftat och gav oss en ordentligt sporre och vilja att fortsätta med det hårda jobbet vi lägger ner. En parantes som är värd att nämnas är Alexandra Larms presentation vad gäller knäböjen. Uförandet ser ut som så att man har en skivstång på axlarna och sedan böjer på benen till 90 grader och sen upp igen. Allt eftersom man klarar vikten ökar man på med fler viktskivor. Jag vet inte vad kvinnan lyfte i slutändan, men det skulle inte förvåna om hon fortfarande befann sig i gymmet och lastade viktskivor. När jag beundrande såg henne ta 100 kg på axlarna och sa att "det börjar kännas liiiiiiite i benen nu" vände jag på klacken för att inte bli kvar i gymmet hela natten. Hon är typ tre äpplen hög men jäklar vilken power tjejen har! Dunk i ryggen på Larm och alla andra för bra resultat!

Pannlampa på och reflexväst XXL, ikväll kommer Lockerud damlag härja i Leksbergsskogarnas backar och plocka mjölksyra. Vågar du hänga på?



Explosivitet-stefan,         Smidighets-Kaj,           Uthållighets-Björn

Karin "kakan" Didriksson


Kommentarer
Postat av: Larm

3 äppplen var väl att ta i åt fel håll.. alla var superbra som höjde sig i det mesta! vi är så bra :D

2009-11-25 @ 22:59:00
Postat av: Kakan

Okej, 5 äpplen. Jag/Vi är imponerade av dig iag. Jag kommer leva på att jag klarade 2 chins:)

2009-11-26 @ 11:04:30
Postat av: peso

jag lever på mina 13 dips :D

2009-12-07 @ 18:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0