den yngre generationen

Vi, Annie Rosén och Sandra Blomqvist, har glädjande nyheter. Vi är nämligen redo att ta bloggvärlden från alla blondinbellor med storm! Här på lockeruds-bloggen ska vi ge er en inblick på hur det egentligen är att vara så kallade "yngre generatioen" i ett lag som spelar i världens bästa liga.
Att vara yngst i laget är något alla går igenom någon gång i livet och visst var man lite osäker i början. Exempelvis var Sandra ganska rädd för Linda Söderberg, men sen upptäckte hon att Linda är faktiskt inte så farlig som hon ser ut. Nejnej, hon är ju bara en av oss som sitter och lirar sims.

Alla i laget har vi våra roller. Det finns "mammorna" som alltid leder flocken med komentarer som "kom igen nu, alla måste jogga ner!". Det finns även rollen "jag-kommer-alltid-med-dumma-komentarer" som självaste Larm sitter ledare för. Dock rollen "duracellkaninerna" har lite av vi tagit på oss. Vi är nämligen dom som fastnar i 10minuter med fingrar i toaletter, streetar när vi har bussstop och tappar bort hotellkort. Vi kör inte-nudda-golv i bussen och spelar in videoklipp på toaletter.  Vi blir även blir rånade på 5kronor för att leksaksmopeder (såna som finns utanför köpcentrum) inte funkar när man sitter två på dem. 

Vad är egentligen inte så smaskigt som lite insider nyheter här på bloggen? Kanske kommer den bli så älskad att Maild Mohammed kommer få det svårt att sälja tidningar med artiklar om damlaget på MariestadsTidningen.. vem vet?

Det var allt vi ville säga denna gången. Håll utkick i bloggen för mer "yngre generationen-inlägg". Vi lovar er att ni kommer ångra er annars!


läskig? nejdå, hon spelar ju sims!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Måste vara underbart för de andra att ha Duracellkaniner i laget...

2009-10-20 @ 21:42:16
Postat av: Virre

Kul inlägg!! ;) Ska bli spännande att följa!

2009-10-23 @ 19:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0