Lockerud, du är vår hjälte och du synkar våran mens.

En spelledig helg har gått, och vi har alla tagit igen oss på de sätt som vi behöver. Några slår bo i soffan, skaffar kvalitetstid med familjen, andra slår klackarna i taket och uppdaterar sitt sociala liv utanför innebandyn. Ledigheten förvaltas efter folks behov och ser därmed olika ut för alla. När sedan måndagsträningen kommer känns det som att man varit ifrån sitt Lockerud i en evighet, och suget efter rasslande nät och svettiga närkamper ter sig som ett sockerbegär.


Innebandyn, och alla andra lagsporter, har en unik förmåga att gestalta sig i andra former förutom just en lagsport. Jag är övertygad om att det är många som håller med mig när jag konstaterar att laget är som en extra familj. Man träffar sina lagkamrater lika mycket som, om inte mer, än sin familj när det är som mest intensivt.
Beviset för detta kom under vår vistelse i norrland förra helgen, då jag la märke till hur otroligt synkroniserade våra menstruationer i laget är. Grabbar, män eller ni som inte förstår vad jag pratar om kan läsa mera om detta här→ http://blogg.alltombarn.se/katerina/2009/05/07/varfor-synkas-kvinnors-mens/
Detta ser jag som en klar förmån för den manliga delen av ledarstaben, då de slipper dras med pms:er och humörsvängningar året om ,utan istället får slåss med dessa ”mens-biverkningar” under en mer packad period. Och det får Kjellis och Fredrik ta.

För att ytterligare ge ett bra exempel på innebandyns magiska förmåga kan jag nämna de dagar då allt har gått käpprätt åt skogen, tillvaron har aldrig känts mera miserabel och vardagens bekymmer står en upp i halsen. Man åker sedan till träningen och där kopplas ALLT i livet bort som inte stavas innebandy. Ledsamheterna försvinner kanske inte men man har i alla fall möjligheten att för en sekund skjuta allt åt sidan. Det är bara du, bollen och klubban som existerar. Innebandyn går in som räddaren i nöden, din högra hand och trogne hjärtevän. Den finns alltid där för dig, såsom  i sorg eller lycka.

Faktum är att bakom den nördiga innebandyfasaden, som så många kanske uppfattar den, står ett helt lag med vänner, en förening med guldkant och många frivilliga därtill, som är beredda att ta fram stridsyxan och stå upp och stötta dig i alla lägen.


Åter till ämnet; Det är en viktig vecka som väntar. Gårdagens pass nötades det uppspel, snabba spelvändningar och mera avslut. Taggning inför den så viktiga helgen med dubbelmöte har börjat. 100% hjärta, 100 % hjärna och 100% koncentration på träningarna så lovar jag att vi är så pass förberedda att ge er en ordentlig uppvisning till helgen i vadsbohallen. Först mot Huddinge, och sedan ytterligare en show mot Täby.


En organisations framgång är resultatet av varje individs insats tillsammans.

Karin "Kakan" Didriksson



Kjellis, en av dom som kan ha det tufft när lingonveckan slår till.


Kommentarer
Postat av: Wallén

Fett bra inlägg må ja säga! Ska bli skitkul att se er i helgen!



Men tänk på att stå på benen;)

2009-10-21 @ 00:47:15
URL: http://orkahaenblogg.se
Postat av: kakan

Haha, om inte skirna jävlas kommer det gå bra:)

2009-10-21 @ 12:18:27
Postat av: Virre

Grymt bra Kakan!

2009-10-23 @ 19:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0