den yngre generationen is back on track!

Många av er kanske har undrat vart den yngre generationen tagit vägen här på bloggen. Vi vill gärna skylla på julskinkan, på varandra och på träningsvärken. Men saken är den att vi har känt oss så nertrampade av Kakans brilijanta inlägg att vi bara står och klappar händerna åt våran bloggdrottning och glömt av att lämna spår av oss. Men nu är vi tillbaka och tänker dra vårt strå till stacken!
Mycket har hänt under matchuppehållet i jul, vi har blivit starkare, klokare, våra skinkor har blivit fastare (åtminstone vill vi tro det) och vi har som alltid en ryggsäck fyllda med nya och klipska kommentarer av våran  egna Alexandra Larm. En Larm som förövrigt äntligen har kommit över förlusten mot USA i JVM, vilket humör tjejen har! Hon reste sig ur soffan, skrek en rad fina ord, smällde igen dörren och gick och la sig medan vi, Annie och Turbo, mest låg och skrattade. Synd att vi inte fick det på film..

Igår fick hon till det igen:
Vi sitter och stretchar i vår fina ring som Stefan Wallin lärt oss. El Capitano tycker att vi ska ge rosor till varandra och hon själv börjar med en fin mening till Kakan. Kakan bli lite generad och skickar vidare. Det slängs lite rosor hit och dit och Annie passar på att ge en till Alexandra.
Annie- Larm jag tycker det är så kul att du kommer med så roliga kommentarer hela tiden.
Larm- Ja, det har blivit lite av min grej antar jag.
Kotten träder in i ringen och plötsligt utropar Larm: Kotten, jag tycker det är så härligt att du ler hela tiden.

I helgen är det inget annat än revansch som gäller och vi är taggade till 1000! Som Kakan skrev (ja, hon var först med det också) så ska vi ta oss an Endre och Balrog.
Dock kör vi på ett annolunda färdmedel i helgen till den yngre genetationens glädje. Både flyg, båt och buss kommer det bli! Det innebär att förutom att vi har packat ner det vanliga sakerna (plus 1dl vätska som Linda var så duktig att förklara för oss att man bara fick ha med sig på flyget) var vi nere på banken i veckan och växlade sedlar till mynt för spelhallen på båten. I första hand ska vi knipa 6 poäng i innebandy, och dessutom hoppas vi att vi vinner tillbaka våra satsade pengar på bantiterna på båten..



den yngre generationen- Annie Rosén och Sandra 'Turbo' Blomqvist




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0