Domedagen?

Yttersta domen eller Domedagen är tanken på en slutgiltig dom för alla människor som förutsätter ett linjärt tidsbegrepp, enligt vilket historien har en början och ett slut. Jag vet att i mångas ögon betraktas kommande 6-poängshelg som en sådan. Det må hända att paralleler kan dras men att historien skulle vara finito efter helgen är nonens, vare sig vi kommer gå med vinst eller förlust. Serien är ett världskrig, en hel enda lång domedag, präglat med fejder där de vassaste kvinnostyckena får plocka pinnar. Uttrycket ”det blir aldrig som man tänkt sig” är en formulering som ofta prickar rätt, både på gott och ont. Att Mitt Lockerud/mariestad skulle ligga på kvalplats efter 17 matcher var långt bort från vad mina ögon såg. Men i nuläget  måste man gilla läget, upp med huvudet, se fienden i vitögat och kriga på tills dagen ser sitt ljus och lagen får sin dom.

Gårdagens och veckans sista pass innan avfärd mot Stockholm, inleddes med en timmas mental träning med vår coach ”mental-lena”. Diverse övningar utfördes och positiva saker om oss själva och laget, plockades fram och fördes i rampljuset. En öving gick ut på att alla fick en post-it lapp fasttryckt på ryggen och sedan skulle man gå runt och skriva en positiv sak på var och en av sina lagkamrater. Vi fick så småningom plocka bort lappen och avnjuta värdefulla egenskaper om oss själva, både innebandystyrkor och personliga egenskaper. På Jenny Lundmans post-it lapp var det någon som hade skrivit MILF (Mother I'd Like to Fuck ),som är ett begrepp inom porr och populärkultur som syftar på en sexig medelålders kvinna. Vem som skrev detta fyndiga begrepp och fick flera att små-le kom aldrig fram, utan lämnades åt spekulationerna. Mina aspekter pekar på piff och puff, bill och bull eller även kallade: Rosén och Turbo.


Mammakex!

Efter en väl genomförd träning unnade vi varandra ett besök på McDonald’s för att ge lagsammanhållningen en dunk i ryggen och givetvis fylla kistan med el maco, cheeseburgare och chicken wings. Restaurangen i Mariestad är inte den färggrannaste kritan i lådan. Troligtvis har dom jobbat för mycket med lim eller så saknar dom några knappar på fjärrkontrollen.
Scenariot ser ut ungefär såhär: Alla har fått sina hamburgare förutom Peso, efter både 2, 3 och 4 minuter får hon till slut sin mat, tar en tugga och upptäcker osmakligt att nötfärsburgaren är allt förutom genomstekt. Givetvis för hon fram sitt klagomål till kassörskan som ger ett något förvirrat och obegripligt svar: ”Den där… …ska se ut så. Men om du väntar en stund med att äta den, tillagar den sig själv och blir genomstekt..” Okej. Mcdonalds har kommit med en ny innovation, mat som tillagar sig själv. Ingen ugn, ingen spis, ingen energi till spillo. Kort och gott en sensationell nyskapelse för vår koldioxid-pumpande planet! 
Peso är lika paralyserad som man ska vara när man får ett sådant svar och går tillbaka till sin plats. Droppen för ica-åsa(Svensson) som kastar pommesen i bordet, trycker ner ketchupen i sugröret, sliter tag i Pesos blod-drypande biff, och gör vad en tvättäkta konsument ska göra vid missnöje, och kirrar en ny burgare till Peso. GIRLPOWER! Dags att bojkotta McDonald’s kanske eller så får personlen jobba lite på sina undanflykter, för det där var bara pinsamt dåligt.


Hamburgaren som kan tillaga sig själv.

Sist men inte minst vill jag uppmana er till en super-weekend i Stockholm. Lördag kl 15.00 i Storängshallen, Huddinge-Lockerud/Mariestad. Söndag kl 13.30 i Tibble CC, Täby IS IBK-Lockerud/Maristad.

Karin"Kakan"Didriksson


Kommentarer
Postat av: marjo

hahahahaha



jag kommer att leva på den upplevelsen läääänge. vi må vara blodtörstiga men kanske inte så....

2010-01-22 @ 14:46:15
Postat av: kakan

haha,jag med! Det var typ.. det värsta jag hört!

2010-01-22 @ 15:08:55
Postat av: peso

hahaha, ja nu är jag bra törstig efter blod :D

2010-01-22 @ 16:35:52
Postat av: Eva

Kör hårt med 08:orn nu chicks!

2010-01-23 @ 00:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0