Oflyt-sååå 2009.

Julskinkan är slut, is-chokladen borta, raketer är uppskjutna och vi kan väl i stort se julen och året-09, vara ett avslutat kapitel. I takt med att granar kastas ut och mellandagsreornas fyndhörnor reduceras, tar det nya året 2010 full kraft att bli ett år i lyckans tecken. 
Men hur skulle världen se ut  om inga år fanns? 365 dagar har vi på oss att fylla säcken med upplevelser, ävenyr och annat spex. Helst ska man hinna med så mycket som möjligt på kortas tänkbara tid. Man ska vara internationell, aktuell, fashionell, presentabel, välbeställd och tjäna FETT med pengar. All positiv erfarenhet mäts med den mörka baksidan av livet. Motgångar vs medgångar. Differensen avgör årets slutresultat och man kan starta ett nytt liv med nya löften. Man kan se det som en nytändning och lägga 2009 bakom sig, starta om från ruta ett.

För mig och mitt lag kommer 2009 alltid ligga varmt om hjärtat, rent innebandymässigt är det året som gjorde fyrkanter runda och glasbitar till diamanter, och året då jag friade till Lockerud/Mariestad.
Vårat avancemang till elitserien var som grädden på moset efter en felfri, oslagbar serie i div 1 och vi fick tillbaka VIP-rummet i världens bästa damliga.

Nu har halva serien spelats, och vi har fått mersmak på livet som nykomlingar i elitserien. Tyvärr så speglar inte tabell-läget våra insatser. 10 förluster, 1 oavgjord och 2 vinster, är kanske inget att bestiga mount everest för. Trots detta ska vi var hoppfulla. Åtskilliga gånger har vi fått kliva av planen med noll pinnar i poäng-väskan, men det har ändå kännts som att  matcherna  har varit våra. Ett jävla oflyt dök upp, som man vill ta stryptag på, köra i mixern och kasta i tunnan "ej återanvändningsbart material". Oflyt är såååååå 09. Nu vet vi hur korna ska mjölkas och vi ska köra med full fart och turbo, hjärta och hjärna, ända in i kaklet och tills motståndarna sitter i ribbstolarna. Detta är 2010 års paroll.

Och vad kan tillfredställa detta mer än att inleda det nya året med en sex-poängare? På lördag går flyget mot destination Gotland och vi är taggade som aldrig förr, det talar i varje fall gårdagens träning för. Det är dags att måla om södervärnshallen från gult till blommande rött, lillasyster slå storasyster och framför allt att
Lockeruds damlag går segrande ur striden, både vad gäller poäng och matchmässigt. Efter Gotland lämnar vi ön och gör ett avstamp hos demonerna i Botkyrka.
Hejdå 2009, Välkommen 2010!


Fruktansvärt fel.


Fruktansvärt rätt!

Karin "kakan" Didriksson





Kommentarer
Postat av: Virre

Gött Kakan! Ja nu jäklar tar ni dom!!! Kram

2010-01-07 @ 20:52:00
URL: http://punkveras.blogspot.com/
Postat av: Syrran

KOM BARA!!!!

2010-01-07 @ 23:08:36
Postat av: walle

Är med i tanken hela vägen, kramar

2010-01-08 @ 11:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0