Ny helg med nya möjligheter

Det går inte att bromsa sig uppför en uppförsbacke. Utan det gäller att bara trampa utav helvete och så får det bära eller brista. Den känslan infinner sig i mitt inre. Förra helgen är glömd och nu SKA vi ta till vara de nya möjligheterna som ges.

I helgen besöks vi av Falun och Kais Mora. Senaste mötet med dessa lag får mig att känna välbehag. Vi minns så väl hur det gick. De ska inte få komma till våran hall och tro att det är bara att hämta 3 pinnar var. För nu är det krig.... Vi bryr oss inte om vilka spelare de andra har utan vi koncentrerar oss på våran kapacitet. Och vi kan om vi vill, det har vi visat förut och nu gäller det för alla att ta fram det.
Tron på att vi vinner är inte stor när man läser ute i det stora cyberrymden. Bara det ger extra tändvätska, fortsätt och häll på, för desto bättre brinner det!

Träningarna i veckan har återigen varit med mycket känslor. Nuförtiden är det full krig när Kotten blåser för tekning. Vi beter oss som katter när de blir klappade mothårs. Om inte värre. Blåmärken, flygande klubbor, svordomar, utskällningar, pikningar, tacklingar, you name it, det händer i Vadsbohallen under veckorna som råder. Det är inget för de som tycker om att lukta på blommorna á la Ferdinand vis. Det är de här känslorna vi ska ta med oss när domaren blåser igång i helgen.  Kramas kan vi göra efteråt.

Publiken är mer än välkommen till Vadsbohallen på Lördag då vi möter Falun kl 15 och på söndag när Kais Mora står för motståndet kl 14.00. Kom ihåg att NI ,publiken, är vår sjätte utespelare.

No mercy!

#19


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0