ELITSERIEN 2010/2011, here we come.

Karlstads dröm att sätta oss på plats gick i kras och och vi fick en plats i elitserien serverat på ett silverfat. Frågan är om de ens hann att komma till REM-sömnen innan vi från västgötta-slätten kammade hem hela kittet. Så IN YOUR FACE!
Med en imponerande hejarklack i form av rödmosiga pojkar och trogna innebandyföräldrar, hade Lockerud övertaget redan från början. En mix av hårt kämpande lagkamrater, imponerande klipp-klapp-spel av vår första femma som fick karlstad att stå på tårna, storslaget målavktaspe, var vi dem som drog
det allra längst strået. ALLA förtjänar att föras i rampljuset och få en guldstjärna dunkad i bröstet. Det här var en match som kantades av gris-innebandy, för hög sarg(jag gjorde den värsta, mest intensiva och troligen årets värsta vurpa över sargen) och lättade hjärtan.

Veckan har i övrigt varit snål med innebandy då vadsbohallen har drabbats av läckage och vi har fått lägga klubban på hyllan och istället tränat flåset på egen hand. När vadsbohallen och åtskilliga idrotthallar runt om i vårat snöbeklädda land sållar in vatten, står grannkomunen Törebodas idrotthall stadig och förmodligen vattentät, till vårt förfogande och låter Lockerud få sina matcher utförda. I förrgår var det herrarnas tur att nöta töreboda-golv och vi i damlaget var självklart på plats med rödbeklädda kroppar och inövade hejar-ramsor. Linda Söderberg tog exemplariskt på sig rollen som cheerledar-ledare och var vassast på att vråla. Rollen kom så småningom att tas över av Turbo, där någon måste ha smugglat ner uppåt-tjack i hennes slickepinne. Tjejen löpte amok och skallen eskalerade i hela byns vardgasrum. Föredömligt och starkt, Turbo!

UP NEXT. Vårat första år i elitserien börjar lida mot sitt slut och till helgen avverkas säsongens sista matcher. Avslutningen kan liknas med början, fast spegelvänt. Motståndet, Skellefteå ock IKSU, är detsamma men den här gången är det vi som står på hemmaplan och bjuder upp till dans. Tack vara bragden i Karlstad har vi säkrat vårat kontrakt för elitserien nästa säsong, och kan spela avslappnat utan tyngd på axlarna, förhoppningar som står en upp i halsen, utan istället låta oss tillfredställas av stundens behag.
Våra första gäster att välkomna är serieledarna IKSU. Ett dundrande lag som slog oss oss blåa i senaste mötet under premiärhelgen. IKSU ligger på en angenäm position och har redan säkrat serievinsten, och kommer liksom vi spela en avslappnad innebandy när den är som bäst. Resultat kan knappast bli sämre än sist, och ger vi dem en kamp i mariestad, som kommer att göra avtryck i deras minnen, då har vi lyckats.


LÖRDAG KL 16.00 I VADSBOHALLEN LOCKERUD/MARIESTAD VS IKSU
SÖNDAG KL 14.00 I VADSBOHALLEN LOCKERUD/MARIETSAD VS SKELLEFTEÅ


Karin "Kakan" Didriksson


Kommentarer
Postat av: James

Ni är så jävla bra!!! Och det känns SÅÅ inspirerande för oss i styrelsen att få börja jobba med ännu en elitseriesäsong. Och nu hoppas vi herrarna tar klivet upp också!

2010-03-05 @ 20:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0