Hemmapremiär

På andra sidan stod de svenska mästarna. De som krossade oss föregående säsong 11-1, 12-0 talade sitt tydliga språk. Folk pratade om tvåsiffriga siffror återigen. Och om hur stort vi skulle förlora den här gången. Men vi lyssnade inte på det örat.

Efter första perioden stod det 2-0. Vi hängde med fortfarande… Trots att vi var tillbakapressade. Sen kom den välkända 2:a perioden. Vi tappade markering, var och handlade korv stundtals. Det rasslade till i nätet. Skulle alla få rätt nu???
0-6 inför sista. Snacket som gick var att vinna matchen i matchen mot vår motståndare. Vi skulle inte förlora sista perioden. Så var det bara…
Turbo gör 1-6 och Ellen får göra sitt första elitseriemål 2-6. Vi vinner sista perioden med 2-0 och matchen slutar 2-6.

Vi orkar slita i 60 minuter. För det fick vi göra. Fortfarande måste vi hålla ner våra egna misstag, behålla fokusen hela tiden och inte slappna av.
Kottens ord ekar i bakhuvudet, ”vinn matchen i matchen mot er egna motståndare” Man kan inte låta bli och undra om den stora motståndaren i matchen är vi själva. Tro på det du kan och våga spela därefter…

Vi tar med oss slitet i matchen och ”vinsten” i sista perioden. Ser fram emot en härlig träningsvecka innehållandes F-Y-S.

Tack publiken för ert stöd i Lördags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0